Марка
1
Модел
2
Двигател (тип)
Двигател (тип)
3
Rexbo Обслужване:
  • Плащане
  • Доставка
  • Политика на поверителност
  • Връщане на стока
  • Замяна
  • Kонтакт
  • Общи условия
  • Kомпания
Доставка

Изпращане в рамките на Германия:

Цената на доставката за поръчки под 370,00 BGN е 20,00 BGN. Ние предлагаме безплатна доставка, ако стойността на поръчката надвишава 370,00 BGN (освен за доставка в чужбина и за специални видове пратки - обемни артикули, обемни части и гуми).

Няма да бъдете таксувани допълнително за транзакцията, когато използвате разплащателни методи като PayPal или кредитна карта или други методи за разплащане, при които плащането на цената е незабавно

Доставка извън Германия:

Разходите за доставка до други страни, вписани по-долу, са валидни независимо от стойността на поръчката и трябва да се заплащат.

България 20,00BGN
Австрия
20,24BGN
Белгия
20,24BGN
Великобритания
19,47BGN
Германия
14,14BGN
Гърция
20,24BGN
Дания
20,77BGN
Естония
32,45BGN
Ирландия
61,03BGN
Испания
20,24BGN
Италия
20,24BGN
Латвия
32,45BGN
Литва
32,45BGN
Люксембург
20,24BGN
Норвегия
42,18BGN
Полша
12,17BGN
Португалия
20,24BGN
Румъния
19,77BGN
Словакия
20,24BGN
Словения
20,24BGN
Унгария
15,80BGN
Фарьорските острови
40,74BGN
Финландия
22,28BGN
Франция
20,24BGN
Холандия
20,24BGN
Чехия
22,15BGN
Швейцария
65,47BGN
Швеция
18,45BGN

Доплащане за обемни продукти:

Следните резервни части се смятат за обемни продукти: акумулатори, катализатори, колектори, заглушители, спортни заглушители, прагове, калници, резервоари за гориво, спойлери, странични панели, тегличи, решетки под чистачките, капаци на двигателя, предни капаци, изолация на предния капак и брони.


Доставката на обемни продукти до България не е възможно!


Доставка на обемни продукти в рамките на Германия:

1) Към доставката на колектори, катализатори, заглушители или спортни заглушители има доплащане за обемни артикули от 10,17 BGN

2) За доставката на акумулатори, калници, прагове, резервоари за гориво, странични панели, спойлери и брони има доплащане за обемни артикули на стойност от 20,34 BGN

3) За доставката на решетки под чистачките, тегличи, капаци на двигателя, предни капаци и брони в рамките на германия има доплащане за обемни артикули на стойност 30,52 BGN


Допълнителни разходи за доставка на обемни продукти до други страни:
Австрия: 54,83 BGN
Белгия: 54,83 BGN
Дания: 75,17 BGN
Италия: 95,52 BGN
Люксембург: 54,83 BGN
Словакия: 62,96 BGN
Франция: 75,17 BGN
Холандия: 54,83 BGN
Чехия: 42,62 BGN
Швейцария: 54,83 BGN
Швеция: 95,52 BGN


Доплащането за обемни продукти се прилага за всеки продукт поотделно.

Забележка:

Изпращането на обемни артикули до страни, които не са посочени в този списък не е възможно.

Всички цени включват ДДС в размера на 20%.

Срокове за доставка:

В наличност

Артикулът е в наличност. Артикулите с този статус на наличност се изпращат в рамките на 1-2 работни дни от датата на получаване на плащането.


В момента не е в наличност.

Такъв артикул не може да бъде поръчан. Той вече не е в наличност или е бил спрян от производство. Можете да поръчате сходен артикул от друг производител.


Времето за доставка зависи от наличността на продукта. Моля, проверете наличността на продукта, от който се интересувате. Тук можете да намерите информация за възможни мита.


Не се извършват доставки по време на празници.


Допълнителната опция “Защитена Поръчка”


С допълнителната опция “Защитена Поръчка” ще имате възможността да удължите стандартното време за право на отказ. Срещу изгодното плащане от на поръчка, ние Ви предлагаме пълно връщане на парите и безплатна обратна доставка в рамките на първите 200 дни без необходимост да давате причина за това. Стандартното право на отказ трябва да се съотнася по отношение на обработката. Тази опция, дотолкова доколкото се предлага, е налична като последен етап от обработката на поръчката. Тя е валидна единствено, ако продуктът е в оригиналното си състояние, не е повреден и не е монтиран. Моля, имайте предвид, че законно установеното Ви право на отказ не се заменя или влияе от опцията "Защитена Поръчка".

Изисквания за връщания с опцията “Защитена Поръчка”:

- Моля, направете заявка за връщане на продукта от личния си акаунт в www.rexbo.bg, или се свържете с обслужване на клиенти.

- Изпратете артикула в оригиналната му опаковка заедно с фактурата.

- Резервните части трябва да не са използвани, повредени или монтирани.


Опцията Защитена Поръчка е валидна само за едно връщане от поръчка. След като получим резервната част обратно от Вас, тя ще бъде обстойно прегледана. Ако авто частта покрива гореспоменатите изисквания, ние ще сменим частта с друга или ще Ви върнем парите обратно - каквото предпочитате.

Моля, имайте предвид:

Условията на опцията Safe Order не се прилагат за обемни артикули, стари обменни части или гуми. В допълнение към това, условията на опцията Safe Order не се прилагат за продукти от други поръчки, за които тази опция не е била избрана.